Teks Pidato Mulid Nabi Bahasa Sunda

TEKS CERAMAH MAULID NABI MUHAMMAD SAW

BASA SUNDA

oleh : Dede Jalaludin Kamil

السلام عليكم……..

الحمد لله الذي أرسل رسوله بالهدى والصلاة والسلام على سيد المصطفى وعلى أله وصحبه أهل الصدق والوفى (أما بعد)

Saparantosna urang manjatkeun puji ka zat maha suci, puja ka zat maha kawasa jeung syukur ka Alloh zat maha ghofur . Sholawat sinareng salam mugia dikucurkeun ka Nabi anu masyhur mulai ti Singapur dugi ka Cianjur, anu koncara di Saudi Arabia, Indonesia bahkan saalam dunya nyaeta Habiibanaa wa Nabiyyanaa Muhammad SAW anu parantos masihan tauladan ka urang sadaya mangrupa akhlaq mulia sahingga tiasa nyandak mahluk ti zaman jahiliyyah ka zaman ilmiyah, minaddzulumaati ilannuur, kawit masa onta dugi ka kiwari masa mobil Toyota, motor Yamaha, HP Nokia jeung sajabana.

Anu dipihormat KH. Yusuf Kamil salaku pimpinan Pondok Pesantren Al-Kamiliyyah

 

 

About these ads

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s